Εκπαιδευτική φιλοσοφία Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 ΕΡΜΗΣ είναι συνέχεια των Εκπαιδευτηρίων Παυλίτσα που δημιουργήθηκαν το 2014 από τον Παυλίτσα Κωνσταντίνο, διδάκτορα οικονομικών επιστημών και έκτακτο καθηγητή στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για 14 έτη. Είναι ένα ΝΕΟ – ΣΥΓΧΡΟΝΟ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ εκπαιδευτήριο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού – ΕΟΠΠΕΠ.

Παρέχει κατάρτιση σχεδόν σ’ όλους τους επαγγελματικούς κλάδους (Τουρισμός, Πληροφορική, Οικονομία & Διοίκηση, Τεχνικά Επαγγέλματα, Μεταποίηση, Μεταφορές, Υγεία & Πρόνοια, Αγροτικά επαγγέλματα, Περιβάλλον, Παιδαγωγικά, Πολιτισμός & Αθλητισμός).

Τα κύρια αντικείμενα δραστηριότητας του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ 2 ΕΡΜΗΣ είναι η παροχή υπηρεσιών στους ακόλουθους τομείς :

  • Επιδοτούμενα Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης σε ανέργους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και επιχειρήσεις.

 

  • Πιστοποιημένα σεμινάρια στις σφαίρες της οικονομίας, της πολιτικής, της κοινωνιολογίας, της βιολογίας, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.

 

  • Λειτουργία πιστοποιημένου κέντρου εκμάθησης Πληροφορικής

 

  • Συμβουλευτική υποστήριξη σε ανέργους και εργαζόμενους σε θέματα όπως διερεύνηση επαγγελματικών ενδιαφερόντων και δεξιοτήτων, επαγγελματικός προσανατολισμός, διασύνδεση με την αγορά εργασίας, σε νέους επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων

 

  • Υποστήριξη επιχειρήσεων για την ένταξή τους σε προγράμματα χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων.
VRA_2831
VRA_2803
Resizer

Γιατί να επιλέξω το Κε.Δι.Βι.Μ. Παυλίτσας?

  • Γιατί δίνει αξία στην επιλογή σας, μέσα από την παροχή υψηλής  ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών,  ώστε ο εκπαιδευόμενος να μεγιστοποιεί την ωφέλεια του σε γνώση και εξειδίκευση.
  • Γιατί κάθε Συνεργάτης του Κε.Δι.Βι.Μ. Παυλίτσας εργάζεται με αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας, ώστε να μπορείτε πάντα να έχετε έναν Αρωγό στο δρόμο της επιτυχίας σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *