Φιλοσοφία

Εκπαιδευτική φιλοσοφία Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 των Εκπαιδευτηρίων Παυλίτσα δημιουργήθηκε το 2014 από τον Παυλίτσα Κωνσταντίνο, διδάκτορα οικονομικών επιστημών και έκτακτο καθηγητή στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας για 14 έτη. Είναι ένα ΝΕΟ – ΣΥΓΧΡΟΝΟ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ εκπαιδευτήριο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού – ΕΟΠΠΕΠ.

Παρέχει κατάρτιση σχεδόν σ’ όλους τους επαγγελματικούς κλάδους (Τουρισμός, Πληροφορική, Οικονομία & Διοίκηση, Τεχνικά Επαγγέλματα, Μεταποίηση, Μεταφορές, Υγεία & Πρόνοια, Αγροτικά επαγγέλματα, Περιβάλλον, Παιδαγωγικά, Πολιτισμός & Αθλητισμός).

Τα κύρια αντικείμενα δραστηριότητας του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ ΠΑΥΛΙΤΣΑΣ είναι η παροχή υπηρεσιών στους ακόλουθους τομείς :

  • Επιδοτούμενα Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης σε ανέργους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και επιχειρήσεις.

 

  • Πιστοποιημένα σεμινάρια στις σφαίρες της οικονομίας, της πολιτικής, της κοινωνιολογίας, της βιολογίας, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.

 

  • Λειτουργία πιστοποιημένου κέντρου εκμάθησης Πληροφορικής

 

  • Συμβουλευτική υποστήριξη σε ανέργους και εργαζόμενους σε θέματα όπως διερεύνηση επαγγελματικών ενδιαφερόντων και δεξιοτήτων, επαγγελματικός προσανατολισμός, διασύνδεση με την αγορά εργασίας, σε νέους επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων

 

  • Υποστήριξη επιχειρήσεων για την ένταξή τους σε προγράμματα χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων.
VRA_2831
VRA_2803
Resizer

Γιατί να επιλέξω το Κε.Δι.Βι.Μ. Παυλίτσας?

  • Γιατί δίνει αξία στην επιλογή σας, μέσα από την παροχή υψηλής  ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών,  ώστε ο εκπαιδευόμενος να μεγιστοποιεί την ωφέλεια του σε γνώση και εξειδίκευση.
  • Γιατί κάθε Συνεργάτης του Κε.Δι.Βι.Μ. Παυλίτσας εργάζεται με αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας, ώστε να μπορείτε πάντα να έχετε έναν Αρωγό στο δρόμο της επιτυχίας σας.

Στοιχεία

Πίνδου 6, 501 00 Κοζάνη
Τηλ. 24610 27654
Κιν. 6981 300346
Website: http://pavlitsask.gr
Email: pavlitsask@yahoo.gr